Folke-
festival

Den 15. til 17. september omdannes det gamle industriområde på Sydhavnen i Aarhus til en by i byen med alle de kendte samfundsinstitutioner. Flere end 150 arrangementer sætter aktivisterne på scenen og viser i handling, hvordan de gentænker byen nedefra.

En by i byen

I tre dage forvandles Sydhavnen i Aarhus til et eksperimentarium for fremtidens etiske, kreative og bæredygtige by. Formålet er at synliggøre vor tids aktivisme, der gør op med passivitet og erstatter konfrontation med kreativitet og handlekraft.

Det gamle industriområde bliver til en by i byen med rådhus, fabrik, værested, kulturhus, sundhedshus m.fl.. I dette minisamfund sætter vi aktivisterne på scenen og inviterer alle til at være med i workshops, performances, debatter og samtaler.

Program

 

Dogmer

#1 Aktivisterne på scenen
Vi fortæller om aktivismen gennem mødet med aktivisterne.

 

#2 Det er en gøre-festival
Vi giver alle mulighed for at bidrage og være medskabende.

 

#3 Byen er gentænkt nedefra
Vi bygger på det, der findes, og skaber det, der mangler.

Pratisk Information

Rethink Activism Folkefestival finder sted den 15. til 17. september på Sydhavnen i Aarhus i området øst for Strandvejen og Spanien samt på begge sider af Jægergårdsgade. Programmet vil løbende blive offentliggjort på denne side og på Facebook. Hele begivenheden er iværksat og båret af lokale ildsjæle og handlingsfællesskaber.

Vær med

Vi håber du vil komme og være med til festivalen. Du kan også være med til at skabe den. Enten som en del af teamet, der koordinerer, bygger op og rydder op bagefter – eller som en del af programmet, hvis du har idéer og mod på selv af være med til at føre dem ud i livet.