Vær dig selv, alle andre er alligevel optaget!

Oplæg

← Til program

Jeg er Klavs Gerdes og kører på batteri. Jeg blev født døv, nærmest svært hørehæmmet, senere i mit voksenliv fik jeg indopereret Cochlear Implant – et avanceret høreapparat, som har medført, at jeg er kommet til at høre bedre end før. Jeg er tosproglig, det vil sige jeg kan tale pænt flydende dansk og kan beherske det danske tegnsprog.

Jeg er uddannet folkeskolelærer, men det endte med at jeg begyndte at skabe en platform ved at være mig selv! Jeg har været vært i diverse serier for Døvefilm. Jeg har min egen Youtube-kanal, hvor jeg performer forskellige sange på tegnsprog og har været en af tegnsprogsperformerne til Eurovision 2014 på DR Ramasjang, hvor jeg ”vandt” med ”Rise Like A Phoenix” fra Østrig.

Jeg er både entertainer og underviser. Jeg vælger altid den positive vinkel og går efter at få mennesker til at le. Bag underholdningen er også en alvor og et sundt budskab, som skal give stof til eftertanke. Mit mantra: ”Vær dig selv, alle andre er alligevel optaget, og husk at elske dig selv, før du kan elske andre”. Og dét handler mit foredrag om, når jeg tager udgangspunktet i mit liv.

Tid og sted(1 time)

  • Lørdag 16/9

    12:00 – 13:00

    Klavs Gerdes, TV-vært, performer og underviser
    VIRKSOMHEDEN, finder sted i Mediehuset