Samtalesalon: Tre iværksættere med en sag

← Til program

Deltagere i samtalesalonen:

Steffen Max Høgh, stifter af 3R Kontor
Jeg brænder for at gøre en forskel for mennesker, samfundet og miljøet. Jeg arbejder for større bæredygtighed og er personligt optaget af ”shared values” og ”cradle to cradle”. Jeg tror på at cirkulær økonomi er fremtidens vej. Blandt mine andre hjertesager er mit arbejde med socialt udsatte. Min erfaring er, at når vi tør møde og åbne døren til vores arbejdsplads, for de som ind imellem har det svært, så kan vi gøre en kæmpe forskel. For den enkelte og for vores samfund.

Torben Cederhoft-Bohnhardt, foredragsholder, konsulent og mentor
Som ex-rocker har jeg stiftet HeadOn – en organisation som skal sikre, at unge har et sted, hvor de kan få hjælp til at bryde deres sociale arv, dårlige mønstre og komme tilbage i samfundet som produktive borgere. Og lige så vigtigt få mulighed for at få et liv på den anden side – den rigtige side af loven og med ro og mere harmoni.

Lisbeth Solsø, upcycling tekstildesigner
Pocketpocket studio er et upcycling tøjmærke lavet af 100% genbrugstøj/materialer. Tøjmærket er et forsøg på at udvikle metoder og løsninger til at genbruge mange forskellige materialer, og vi vil gerne inspirere verden til at genbruge deres aflagte tøjbunker. Lisbeth Solsø har arbejdet med og undervist i re-design og upcycling i en del år og har medvirket i DR1 programmet “Fra yt til nyt”, som fulgte tilblivelsen af hendes tøjmærke.

Inger Hjort, vært for samtalesalonen
Jeg har stiftet CONNECTE, fordi jeg brænder for at skabe en verden, hvor den enkelte lever og træffer beslutninger fra et mere bevidst og kærligt sted. Jeg tror på, at når vores bevidsthed løftes, så bliver vi mere ydmyge mennesker, som kan rumme hinanden og forskelligheden. Og herfra leve med respekt og ansvar for den verden, som vi alle er en del af. Det tror jeg er første skridt til fred i verden.

Tid og sted(1 time)

  • Lørdag 16/9

    13:00 – 15:00

    Inger Hjort, indehaver af CONNECTE – Steffen Max Høgh, stifter af 3R Kontor – Torben Cederhoft-Bohnhardt, stifter af HeadOn – Lisbeth Solsø, upcycling tekstildesigner
    VIRKSOMHEDEN, finder sted i Mediehuset