Sårbarhed med på arbejde

Oplæg og dialog

← Til program

En ny undersøgelse viser, at ansatte i høj grad prioriterer inklusion på arbejdspladsen. Således kan over 70 procent af de adspurgte finde på at forlade deres job til fordel for et, der har flere inkluderende aspekter. Cabi oplever flere og flere virksomheder, som tænker inklusion ind i deres forretningsstrategi og styrker deres positionering på markedet, fordi de har fokus på de menneskelige ressourcer. De kan ikke længere få den arbejdskraft de efterspørger og bliver derfor tvunget til at tænke alternativt og give plads til medarbejdere, der af forskellige årsager ikke kan varetage en traditionel stilling. Det kræver en mere rummelig kultur, som på den lange bane giver den fordel, at virksomheden undgår sygemeldinger og opsigelser, fordi medarbejderne er stolte af deres virksomhed. Det giver samtidig en kultur, som deres kunder kan lide at være en del af.

Til dette arrangement vil Cabi spørge deltagerne om udfordringer og muligheder, og udfordre tesen om, at rummelige virksomheder er vinderne på fremtidens arbejdsmarked. Håbet er, at virksomheder og andre kan gå hjem fra arrangementet med nye ideer til, hvordan vi kan udvikle rummelige virksomheder og hvordan sårbarhed kan give en gevinst frem for at være en ulempe for virksomheden.

Tid og sted(1 time)

  • Fredag 15/9

    11.00 – 12.00

    Jesper Pedersen, seniorkonsulent i Cabi – Stine Würtz Jepsen, HR-chef hos MHI Vestas Offshore Wind – Kurt Kyed, hverdagsaktivist – Britta Bak, direktør for Klar til Start – Anne-Sofie Hermansen, cand.pæd.ant. fra Aarhus Universitet
    VIRKSOMHEDEN, finder sted i Rådhuset