Hjælp Jeppe med at få indflydelse på byudviklingen i sit kvarter

Samtale

← Til program

Jeppe bor på Frederiksbjerg og engagerer sig i sit lokalområde. Han vil gerne have indflydelse på byudviklingen i sit kvarter, men ved ikke helt hvordan han skal bære sig ad. Skal han skrive læserbreve? Skal han starte et fællesråd? Eller er det bedre at drikke kaffe med rådmanden og den lokale byggematador? I denne samtale undersøger vi, hvordan vi som borgere kan få indflydelse på byudviklingen – både ad formelle og uformelle kanaler. Og vi hjælper Jeppe med at finde ud af, hvordan han selv kan gå til værks. I samtalen deltager bl.a. Jeppe Spure Nielsen (hverdagsaktivist), rådmand Kristian Würtz, Anne Schmidt Andersen (planchef i Center for Byudvikling og Mobilitet) og Rikke Edberg (arkitekt i Center for Byudvikling og Mobilitet).

Jeppe Spure Nielsen, som vi forsøger at gøre klogere gennem denne samtale, er portrætteret som hverdagsaktivist nr. 105. Han har bl.a. været initiativtager til en forskønnelsesdag på Hans Broges Gade og er engageret i at udvikle Frederiksbjerg Skole til et aktiv for hele lokalområdet – også efter skoletid.

Rikke Cilja fra ProcessInk sørger for at dokumentere de vigtigste af pointerne i en tegning.

Tid og sted(1 time)

  • Søndag 17/9

    12:00 – 13:00

    Jeppe Spure Nielsen – Kristian Würtz, rådmand for Teknik og Miljø – Anne Schmidt Andersen, planchef og Rikke Edberg, arkitekt i Center for Byudvikling og Mobilitet – Rikke Cilja, ProcessInk
    RÅDHUSET