Bland din egen bodyscrub med kaffegrums – cirkulær business

Samtale og hands-on

← Til program

I GRUMS værkstedet kan du høre om et nyt startup i sin spæde fase, som brænder for bæredygtighed, nytænkning og vækst. Du har også muligheden for at blande din helt egen body scrub eller face scrub med hjælp af folkene bag GRUMS.

Iværksættervirksomheden Grums inviterer dig indenfor i deres udviklingslaboratorium på Sydhavnen og lader dig få hænderne i grumset, føle med fingerspidserne og lave dit eget sæbeprodukt. Blander man kaffegrums med kosmetikprodukter kan man udnytte en række dermatologiske egenskaber, som de vil fortælle meget mere om.

GRUMS-drengene fortæller også om deres uddannelsesrejse sammen fra Erhvervsakademi Aarhus ind i bæredygtig business, hvordan de også har stødt på mange udfordringer og udforsket muligheder og potentialer i markedet. Og kom endelig med input og idéer til deres videre forretningsudvikling!

De vil være at finde i værkstedet, hvor du som besøgende har mulighed for at høre mere om GRUMS, og hvad de arbejder for i hverdagen, over en kop kaffe.

Yderligere vil du have mulighed for at blande din egen body- og/eller face scrub, i samarbejde med teamet bag GRUMS, mod en mindre betaling. De stiller alle ingredienser og kaffegrumset til rådighed.

Tid og sted(2 timer)

 • Lørdag 16/9

  11.00 – 19.00

  Drengene bag GRUMS
  VIRKSOMHEDEN, finder sted hos Wahlberg

 • Søndag 17/9

  11.00 – 17.00

  Drengene bag GRUMS
  VIRKSOMHEDEN, finder sted hos Wahlberg