BioBarakken: Se skønheden i dig selv – Udvind dit eget DNA!

Workshop

← Til program

Se skønheden i dig selv – Udvind dit eget DNA!
Ethvert menneske er unikt. Det skyldes dit DNA, som gør dig til dig. DNA-molekylerne i din krops celler indeholder opskriften på dig – din genetiske information. Med vores workshop vil vi have dig til at visualisere dit DNA – både metaforisk og bogstaveligt talt – såvel som de vigtige egenskaber DNA besidder. Vi håber at dette vil give den almene borger en bedre forståelse af livets byggeklodser. Udvind og visualiser dit eget DNA sammen med BioBarakken og lav en personlig gave til dem du holder af.

BioBarakken – Rethink Biology (DIY biology)
En verdensomspændende folkebevægelse er i gang med at revolutionere verden ved netop at tilgængeliggøre molekylærbiologi og bioteknologi for almene borgere. Der er blevet etableret adskillige laboratorier verden over, som er åbne for amatører, opfindere, iværksættere og enhver som bare vil udføre forsøg sammen med sine venner og fællesskabet.

BioBarakken er en nonprofit-organisation i Aarhus, der har det mål, at skabe et åbent og nemt tilgængeligt gør-det-selv-laboratorie for at lære molekylærbiologi og udvikle bioteknologi. Vores mantra er “Demokratiser bioteknologi”, og vi ønsker at give alle mulighed for at være innovative inden for bioteknologi. Kom og vær med. Vi bringer biohackerrevolutionen til Aarhus.

Du kan iøvrigt komme og få en snak med BioBarakken i deres lab fra kl. 11-19 hos Wahlberg.

Tid og sted(1 time)

  • Søndag 17/9

    13.00 – 14.00

    Studerende, forskere og andre hverdagsaktivister i BioBarakken
    VIRKSOMHEDEN, finder sted hos Wahlberg