BioBarakken: Rethink bakterier – Genbrug gammel mælk

Workshop

← Til program

Rethink bakterier – Genbrug gammel mælk
Det er ikke alle bakterier, som er dårlige, faktisk kan du ikke leve uden mange af de bakterier der er i verdenen omkring (og indeni) dig. Bakterier bliver brugt til produktionen af mange forskellige typer af fødevarer som ost og yoghurt. Hvis man f.eks. tilfører nyttige mælkesyrebakterier i mælk, vil de med glæde spise mælkesukkeret og omdanne det til mælkesyre, som er nødvendigt for at omdanne mælken til yoghurt. Som miljøbevidste borgere, kan vi gentænke madspild og genbruge gammel mælk ved at lave yoghurt. Kom og lav yoghurt sammen med BioBarakken og gentænk bakterier og genbrug!

BioBarakken – Rethink Biology (DIY biology)
En verdensomspændende folkebevægelse er i gang med at revolutionere verden ved netop at tilgængeliggøre molekylærbiologi og bioteknologi for almene borgere. Der er blevet etableret adskillige laboratorier verden over, som er åbne for amatører, opfindere, iværksættere og enhver som bare vil udføre forsøg sammen med sine venner og fællesskabet.

BioBarakken er en nonprofit-organisation i Aarhus, der har det mål, at skabe et åbent og nemt tilgængeligt gør-det-selv-laboratorie for at lære molekylærbiologi og udvikle bioteknologi. Vores mantra er “Demokratiser bioteknologi”, og vi ønsker at give alle mulighed for at være innovative inden for bioteknologi. Kom og vær med. Vi bringer biohackerrevolutionen til Aarhus.

Du kan iøvrigt komme og få en snak med BioBarakken i deres lab fra kl. 11-19 hos Wahlberg.

Tid og sted(1 time)

  • Lørdag 16/9

    15.00 – 16.00

    Studerende, forskere og andre hverdagsaktivister i BioBarakken
    VIRKSOMHEDEN, finder sted hos Wahlberg